FUNÉRAIRE PARIS – виставка для похорону, що носить статус міжнародної. Кожні два роки вона збирає професіоналів сфери ритуальних послуг з усього світу. Funeraire – виставка з історією: перша її сесія пройшла ще в далекому 1987 році. З тих пір виставка не тільки не втратила позицій, а й змогла істотно зміцнити імідж лідера серед подій сфери ритуальних послуг у всьому світі.
Виставка розрахована тільки на професійних відвідувачів. Серед постійних учасників – усі найбільші лідери галузі. Саме тут представники національних ринків Італії, Іспанії, Бельгії, Хорватії, Голландії, Угорщині, Німеччині, Люксембургу, Великобританії, США, Словенії, Румунії, Португалії, Чехії демонструють свої новітні досягнення і передові напрямки розвитку похоронної індустрії.
В рамках виставки Funeraire організатори провели конференцію, де обговорювалися питання щодо нововведень у законодавстві, кремації, управлінні кладовищами, складання кошторису похорону, збереження надгробків.
Наступна виставка планується в 2015 році. На виставці FUNÉRAIRE PARIS фахівці зможуть знайти все необхідне в одному місці, щоб закупити всі приналежності для організації похорону та проведення похоронної церемонії для кращого задоволення вимог клієнтів.

За матеріалами сайту: krpp.info
 
Контакти організатор FUNÉRAIRE PARIS 2015 можна знайти на сайті salon-funeraire.com
 

Leave a Reply