Новини
Унікальність похоронного будинку «Анубіса» полягає в тому, що це єдина на сьогоднішній день організація здатна надавати повний комплекс ритуальних послуг завдяки своїй постійно розвивається матеріально-технічній базі, персоналу, постійно навчається і що підвищує свою кваліфікацію.
Даний сертифікат дає право на часткову оплату товарів і послуг в поховають будинку Анубіс. Приймається до оплати при замовленні намогильних горбків, виготовлення та встановлення огорож, пам'ятників, поминальних обідів (9 днів, 40 днів, рік), а також при покупці ритуальної атрибутики у суб'єктів господарювання, що працюють під торговою маркою «Анубіса» Термін дії сертифіката один рік з моменту видачі. Не підлягає поверненню та обміну на грошові кошти.
Детальніше
Ще одним приємним доповненням до величезного асортименту послуг похоронного будинку Анубіс, стала кавоварка. Дана послуга користується популярністю на похованнях з великою кількістю скорботних.
Детальніше
Система кондиціонування є мобільним високопотужний вуличний кондиціонер, а також систему туманного охолодження і зволоження повітря. Похоронний дім Анубіс надає своїм клієнтам можливість замовити як весь комплекс кондиціонування, так і окремо систему туманного охолодження або ж окремо кондиціонер.
Детальніше
Представляємо вашій увазі нову послугу від похоронного будинку Анубіс «Арочний пневмокаркасних намет.» Ця конструкція служить для використання на будь-яких відкритих майданчиках. Установка намету можлива як на прибудинковій території, так і на кладовищах або інших місцях, де планується проведення церемонії прощання.
Детальніше